Connect with us

Ce model de rochie de mireasă ți se potrivește în funcție de zodie

FASHION & BEAUTY

Ce model de rochie de mireasă ți se potrivește în funcție de zodie

Ce model de rochie de mireasă ți se potrivește în funcție de zodie

Rochia de mireasă este cea mai importantă rochie pe care o vei purta vredată! Iată ce ți se potrivește în funcție de zodie!

Rochia de mireasă este probabil cea mai importantă piesă vestimentară pe care o femeie o poartă pe parcursul vieţii sale. Aceasta trebuie să te pună foarte bine în valoare şi să îţi scoată în evidenţă toate punctele forte. Fiecare dintre noi visează la această minunată zi încă din copilărie, astfel că rochia de mireasă ar trebui să fie perfectă!

Dacă până acum te-ai gândit la cum să îţi alegi rochia de mireasă în funcţie de corpul tău sau de locaţia în care va avea loc nunta ta, ar trebui ca de acum să iei în considerare şi zodia în care eşti!

Rochia de mireasă trebuie să le transmită tuturor o idee despre tine, despre lucrurile pe care le simţi şi le gândeşti şi să îi înveţe cum ar trebui să fii percepută. Ce mod mai potrivit de a face asta decât mizând pe caracteristicile zodiei tale?

Iată care ar fi rochia de mireasă ideală pentru tine în funcţie de zodia pe care o ai!

Berbec

Berbecii sunt celebri pentru dorinţa lor de a ieşi din tipare şi pentru nonconformism, astfel că ar putea alege o rochie într-o nuanţă neobişnuită, una scurtă sau chiar o pereche de pantaloni. O astfel de piesă interesantă îi va lăsa pe ceilalţi să observe faptul că eşti o persoană unică şi specială.

Taur

Taurii sunt recunoscuţi pentru pasiune şi senzualitate, astfel că rochia ideală de mireasă pentru tine ar trebui să fie una care să îți pună în valoare feminitatea. Rochiile cu dantelă, umeri căzuţi sau trene lungi vă vor da un aer extrem de romantic şi de elegant.

Gemeni

Pe lângă faptul că gemenilor le place să iasă mereu în evidenţă, o rochie ideală pentu o fată cu această zodie ar trebui să fie extrem de practică, astfel încât ea să aibă îndeajuns de multă libertate de a face absolut orice ar vrea la nunta ei. O rochie scurtă sau cu trenă detaşabilă va fi perfectă!

Rac

Fetele care sunt născute sub semnul racului sunt extrem de sensibile şi de emotive, astfel că își vor dori ca toţi cei dragi lor să fie mulţumiţi cu alegerea rochiei! Astfel, cel mai probabil rochia va fi un tradiţionalistă şi conservatoare.

Leu

Leii iubesc să fie în centrul atenţiei, astfel că rochia de mireasă potrivită îi va face pe toţi să rămână cu gura căscată. Aceasta va fi probabil extrem de opulentă, iar voalul şi bijuteriile masive vor completa look-ul.

Fecioara

Fecioarele sunt extrem de feminine şi de delicate, astfel că îşi vor dori ca rochia lor să transmită și ea acest lucru. Ideal ar fi să alegeţi o rochie brodată sau decorată cu perle, pietre sau alte bijuterii şi să adoptaţi accesorii cât mai preţioase.

Balanţa

Deşi balanţele sunt şi ele prin excelenţă extrem de feminine, acestea nu îşi vor dori să exagereze în niciun fel, astfel că rochia de mireasă ideală pentru ele va fi una destul de minimalistă, cu o croială simplă şi elegantă.

Scorpion

Scorpionii emană senzualitate şi sexualitate, astfel că rochia ideală pentru un scorpion va fi una care să le facă invidioase pe toate celelalte fete şi să îi pună în valoare toate atuurile ei fizice.

Săgetător

Săgetătorii îşi doresc ca absolut toate lucrurile pe care le fac să fie memorabile, astfel că rochia de mireasă nu va face excepţie. Cel mai probabil vor puncta printr-un accesoriu extrem de interesant precum un voal preţios sau un buchet de flori neobişnuit.

Capricorn

Capricornii sunt tipicari, însă au mare grijă de ei înşişi şi nu se dau în lături de la răsfăţ. Astfel, rochia capricornului va fi aleasă cu foarte mare atenţie din paginile celor mai noi reviste de modă, însă numai după primirea acceptului tuturor celor mai buni şi apropiaţi prieteni.

Vărsător


Vărsătorii sunt extrem de pragmatici, astfel că nu îşi vor dori să piară prea mult timp cu lucrurile superficiale precum alegerea rochiei de mireasă sau a decoraţiunilor florale. Astfel, ar fi recomandat să opteze pentru o rochie simplă, relativ lejeră care să le permită să se mişte în voie, arătând în continuare superb.

Peşti

Peştii sunt foarte sentimentali, iar rochia lor de mireasă va reflecta acest lucru. Astfel, cuvântul cheie pentru nunta lor este feminitate, alegând materiale fluide şi romantice precum dantela sau mătasea.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus